protv.md
Financiar
08 Sep 14:03

Compania Karcher si-a propus sa faca o fapta buna si sa le vina in ajutor angajatilor de la Gradina Zoologica din Chisinau - VIDEO

Compania Karcher- furnizorul mondial de tehnologii de curatare, si-a propus sa faca o fapta buna si sa le vina in ajutor angajatilor de la Gradina Zoologica din Chisinau.
Compania Karcher si-a propus sa faca o fapta buna si sa le vina in ajutor angajatilor de la Gradina Zoologica din Chisinau - VIDEO

 

Astfel, pe 7 si 8 septembrie, echipa companiei Karcher a demarat campania de curatare a  Gradinii Zoologice.

 

Aliona LECTMANOVA, SEF SECTIA VANZARI KARCHER: "De data asta, noi am decis să lucrăm nu doar pentru oameni, dar şi pentru animale. Iată de ce astăzi noi suntem în minunata Grădină Zoologică din Chişinău şi specialiştii companiei Karcher vor efectua lucrări de curăţare acolo unde este necesar cu ajutorul  aparatelor profesioniste. Renumitele trepte ale Grădinii Zoologice vor fi mai curate."

 

Cu ajutorul aparatelor profesioniste de spalare si curatare Karcher, s-au curatat scarile de la intrarea in gradina zoologica, fantana arteziana, dar si mai multe adaposturi ale animalelor, printre care, grajdul cailor si cusca crocodilului.

 

Angajatii gradinii zoologice sunt recunoscatori  companiei Karcher pentru ajutorul oferit. Si vizitatorii gradinii zoologice au ramas placut surprinsi.

 

In 2012, compania Karcher a realizat pentru prima data campania de curăţare a havuzul din Gradina Publica Ştefan cel Mare si Sfânt din Chişinău. Atunci havuzul a devenit ca nou!

 

Compania Kärcher a devenit in prezent liderul mondial al furnizorilor de sisteme de curatare eficiente, economice si ecologice, distingandu-se  prin performanta, inovatie si calitate.

 

*Acest produs este un articol comercial

inprofunzime acasatv perfecte