protv.md
Financiar
22 May 14:41

Compania Bismobil Kitchen a anuntat deschiderea unui nou showroom de bucatarii. Cum arata - VIDEO

Compania Bismobil Kitchen a anuntat deschiderea unui nou showroom de bucatarii care reprezinta totalmente un alt nivel de deservire, echipare si potential in materie de design.
Compania Bismobil Kitchen a anuntat deschiderea unui nou showroom de bucatarii. Cum arata - VIDEO

 Eugeniu ŞVETZ,  director comercial compania Bismobil Kitchen: “In mai putin de un an am reusit sa deschidem inca un showroom, care sa ne permita sa deservim mai multi clienti si sa expunem mai multe concepte, inclusiv si o noua formula de prezentare a monstrelor care sa permita clientilor sa faca cea mai potrivita alegere.” 

 

Noul shwroom de pe strada Pan Halippa vine să satisfacă toate nevoile clienţilor, dar şi ale designerilor. Aici, clienţii pot gasi soluţii în materie de proiectare tehnică, design, materiale, culori, organizaţii şi electrocasnice, absolut toate ingredientele pentru un proiect reuşit de bucătărie.

 

Eugeniu ŞVETZ, director comercial compania Bismobil Kitchen: “Bismobil Kitchen ofera servicii de producere si comercializarea bucatariilor realizate individual. Toate proiectele noastre sunt adaptate perfect cu spatiul clientului si cu solicitariile lui in materie de design, functionalitate, dotari.” 

 

Bucatariile reprezinta concepte realizate conform ultimelor tendinte in design si substrat tehnic. 

 

Eugeniu ŞVETZ,  director comercial compania Bismobil Kitchen “Noi punem accent pe cateva aspecte esentiale, deservirea la cel mai inalt nivel, flexibilitate si oferte care sa aiba cel mai bun  raport pret-calitate. “

 

Compania Bismobil Kitchen produce mobilier timp de 6 ani pe piaţa din Republica Moldova si ofera 5 ani garantie absolut la toata gama de produse.

 

*Acest articol este un produs comercial

inprofunzime acasatv perfecte