protv.md
Financiar
06 Feb 10:31

Ce trebuie sa stii despre intretinerea corecta a ochelarilor? - VIDEO

De ce este atat de importanta protectia si intretinerea corecta a lentilelor de ochelari?- Lentile de ochelari de înaltă calitate sunt o investiţie. O investiţie financiară, nu numai pentru vedere mai bună, dar, de asemenea pentru confort sporit şi pentru siguranţa ta.

- Curăţarea incorectă a lentilelor de ochelari poate duce la zgârieturi microscopice - care sunt iniţial invizibile. Treptat, performanţele lentilelor scad şi în cele din urmă este afectată şi calitatea vederii.

- Zgârieturile nu pot fii înlăturate de pe suprafaţa lentilelor moderne din material plastic sau din sticlă minerală. Lentilele trebuie să fie înlocuite.

 

Ei bine, poate cea mai frecventă greşeală în întreţinerea ochelarilor este ştergerea lentilelor „pe uscat”. În timp, pe lentile se depune, printre altele, şi mult praf. Prin ştergerea lentilelor peste acest praf, între lentilă şi laveta cu care se şterg ochelarii se formează un strat abraziv care zgârie lentila, acţionând ca un glaspapir. O altă greşeală majoră ar fi ştergerea lentilelor cu şerveţele din hârtie, fapt care duce, de asemenea, la zgârierea acestora. 

 

Soluţiile recomandate pentru curăţarea ochelarilor sunt, în primul rând, cele dedicate pentru asta: Şerveţele umede pentru ochelari

 

Şerveţelele umede pentru ochelari asigură curăţarea eficientă şi rapidă a lentilelor. Serveţelele au o structură extrem de fină pentru a asigura curăţarea deosebit de delicată a tuturor lentilelor de ochelari, chiar şi a celor cu tratamente de înaltă calitate. Şerveţelele sunt impregnate cu o combinaţie unică de doi agenţi activi, care sunt de asemenea folosiţi pentru curăţarea echipamentelor medicale. Aceşti agenţi nu conţin substanţe de curăţare agresive şi arome artificiale. Şerveţelele umede pentru ochelari pot fi de asemenea utilizate pentru curăţarea tuturor tipurilor de suprafeţe optice sensibile (de exemplu, monitoare LCD, smartphone.

Conţine: 50 bucăţi serveţele umede

 

Pe parcursul februarie – martie Optica Familiei oferă cadou un set din 50 bucăţi şerveţele umede 
pentru orice achiziţie optica de minim 500 lei.

 

Te aşteptăm la Optica Familiei, unde găseşti nenumărate modele de rame şi lentile, dar şi produse de întreţinere corectă a ochelarilor, recomandate de medicii oftalmologi!

 

*Acest articol este un produs comercial

inprofunzime acasatv perfecte