protv.md
Financiar
16 May 17:03

Bismobil Kitchen anunta deschiderea noului showroom de bucatarii unde sunt expuse concepte realizate conform ultimelor tendinte in design si substrat tehnic

In mai putin de un an, compania Bismobil Kitchen, deschide un nou shoroom de bucatarii care reprezinta totalmente, un alt nivel de deservire, echipare si potential in materie de design. Noul shwroom de pe str. Pan. Halippa 18, vine sa satisfaca toate nevoile clientilor dar si a designerilor. Aici, clientii pot primi solutii in materie de proiectare tehnica, design, materiale, culori, organizatii si electrocansice, absolut toate ingredientele pentru un proiect reusit de bucatarie. Odata cu deschiderea acestui showroom vom putea realiza si mai multe proiecte ce vor aduce clientilor utilitate integrata intr-un design functional, pentru minim 15 - 20 de ani inainte. In conceptualizarea acestui showroom, s-a pus accentul pe 3 elemente cheie: deservirea profesionista, raport ideal intre pret-calitate si durabilitate. Oricine este binevenit la showroom-ul Bismobil Kitchen sa obtina cele mai utile si individuale solutii.

 

Compania Bismobil Kitchen produce mobilier timp de 6 ani pe piaţa din RM. Aceasta este specializtă în proiecatrea individuala, producerea şi comercializarea mobilierului de bucătărie, anume în această direcţie sa specializat compania.   

 

Bismobil Kitchen, prin manifestul – plăcerea de a găti acasă – incercă să demonstreze ca este posibil de realizat produse competitive in raport cu soluţiile internaţionale, aici pe loc, în RM, totodată asigurând un ciclu economic integrat, cu toate beneficiile care le poate aduce o entitate economică societăţii civile.

 

„Provacarea nu este doar de a clădi o companie care să reziste, ci una care să merite rezistenţa”   

 

Deschiderea acestui showroom are drept scop să ofere condiţii excelente clienţilor noştri care vor beneficia de o experienţa pozitivă după vizitarea acestuia în sensul realizării unui proiect de bucătarie perfect adaptat spaţiului, dorinţelor, preferinţelor estetice, opţiunilor tehnice, bugetului, dotărilor organizatorice şi funcţionale ale bucătăriei.   

 

Permanent dorim să ne diferenţiem prin atitudine, abordare diferită, promptitudine, receptivitate, dinamism, creativitate, spontanietate, comuncare prietenoasă cu toţi clienţii noştri, prin flexibilitate şi oferte cu raport optim de preţ-calitate.    

 

Compania Bismobil Kitchen dezvoltă o strategie de dezvoltare care permite menţinerea unor preţuri accesibile pentru produse de calitate Premium. In acest sens sunt implimentate strategii de optimizare ale preţurilor, inclusive, prin colaborare şi comunicare cu frunizorii şi partenerii internaţionali cu garanţii pe termen lung.   

 

Activitatea, esenţa operaţionala şi strategiile de dezvoltare a companiei sunt motivate de încrederea clienţilor noştri. Şi anume, datorită clienţilor Bismobil Kitchen, este valorificat profesionalismul întregii echipe Bismobil Kitchen.   

 

Pentru a presta servicii de calitate cu un accent pe confortul clienţilor, permanent îmbunătăţim strategiile de comunicare, cât direct atât şi prin restul platformelor de comunicare. Astfel, clienţii obţin un răspuns prompt la toate întrebările legate de proiectul de mobilare. Această comunicare este extrem de importantă până la încheierea contractului, extrem de importantă în faza de realizare a proiectului. Ne mândrim de sistemul nostru implementat care ne permite să menţinem contactul cu clientul după ce proiectul a fost finalizat. La fel, aici putem menţiona şi toate etapele de verificare a calităţii, inclusiv după vânzare.

 

Începind cu data de 12.05.18, cele mai frumoase şi mai accesibile bucătării individuale, pentru plăcerea de a găti acasă, le găsiţi în showroomul Bismobil Kitchen pe str. Pan Halippa 18.

 

Showroomul de bucătării Bismobil Kitchen este menit pentru realizarea celor mai ambiţioase şi îndrăzneţe proiecte de bucătării.

 

Bismobil Kitchen este o companie specializată în producerea mobilei de bucătărie. Credem că toate proiectele instalate şi abordarea noastră vine să ne recomande drept o companie notorie pentru piaţa de profil, în special, producerea bucătăriilor individuale.

 

Toate acestea sunt confirmate prin feedback-uri pozitive de la clienţi, parteneri, furnizori, de asemenea, prin numărul anagajaţilor care este în continuă creştere şi toate diplomele/menţiunile de la expoziţii, de care am fost onoraţi până în prezent.


Sveţ Eugen

Director Comerical 

16.05.18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Acest articol este un produs comercial

inprofunzime acasatv perfecte