protv.md
Financiar
16 Aug 08:00

Apartamente de la 499€/mp, Ciocana, direct de la compania ”Solomon Construct” - VIDEO

Avand experienta constructiei unui bloc locativ dat deja in exploatare, compania Solomon s-a ambitionat sa repete succesul, doar ca de data aceasta la o scara mai mare.

Amplasat pe bulevardul Mircea cel Batran, intr-o zona rezidentiala liniştită şi ecologică, dezvoltată infrastructural şi accesibilă din punct de vedere al transportului, complexul pe care-l ridicăm vine ca o gură de aer proaspăt pentru familiile tinere care visează la propria locuinţă sau pentru cei care au obosit de vechea casă. 

 

 Dezvoltat pe o suprafaţă de 4.300 mp, complexul este alcătuit din 5 blocuri aerisite, a câte 9 etaje fiecare. Acest ansamblu rezidenţial dispune de o varietate de servicii menite sa faciliteze si sa îmbunătăţească stilul de viaţă adoptat de fiecare locuitor modern: 

 

* Zonă de parc

* Havuz în faţa blocurilor

* Curte cu acces limitat

* Parcare subterană

* Parcare supraterană 

* Teren de joacă pentru copii

* Teren cu aparate de fitness 

* Tomberoane pentru gunoi

 

Având în vedere că succesul este dobândit prin adoptarea strategiei win-win prin care, urmărirea intereselor clienţilor în paralel cu interesele companiei reprezintă cheia succesului, ţinem cont de necesităţile fiecărui locatar. Acest fapt ne motivează să alegem ce e mai bun pentru construcţia blocurilor: 

 

* Ascensoare ”Baslift”

* Ferestre 4S camere

* Interfon pentru fiecare apartament

* Uşi metalice, 70 kg

* Centrală termică Immergas

* Încălzire prin pardoseală în bucătărie 

* Camere de supraveghere

* Materiale de construcţii de calitate europeană

* Echipă de oameni competenţi

 

Fie că vă doriţi un apartament cu 1 odaie, cu 2 sau cu 3, ne-am gândit la cele mai comode planificări şi cele mai luminoase încăperi cu suprafeţe începând de la 39mp (1 odaie), până la 91 mp (3 odăi).

 

Arhitectura modernã cu accente clare, compartimentãrile excelente, calitatea construcţiei şi a finisajelor, toate acestea venind la un preţ realist, de doar 499 euro/mp, cu posibilitatea de achizitionare prin orice tip de credit bancar cu costuri lunare comparabile unei chirii obişnuite, sunt argumentele care transformã ansamblul de pe bulevardul Mircea cel Bătrân într-unul fãrã concurentã, în care cu sigurantã veti gãsi apartamentul pe care îl cãutati. Până la darea în exploatare au rămas doar 5 luni, vă aşteptăm în oficiul nostru – locul unde vă ajutăm să luaţi decizii corecte!

 

Urmăriţi mersul construcţiei pe www.solomon.md, unde informaţia este actualizată cu regularitate. Iar pentru mai multe întrebări, contactaţi-ne la numărul de telefon: 067555000.

 

Începe acum un nou capitol din viaţa ta, investeşte în apartamentul de care vei fi mândru în fiecare zi!

 

 

*Acest articol este un produs comercial

inprofunzime acasatv perfecte