protv.md
Financiar
15 Aug 12:22

Alege abonamentele Internet Oriunde de la Unite si primeste pana la 100 GB lunar, nopti nelimitate gratuit si modem cadou

De cat trafic ai nevoie ca sa faci orice si sa te simti bine de oriunde?

 

Abonamentele Internet Oriunde de la Unite iti pun la dispozitie cel mai mult trafic Internet mobil disponibil pe piata, de pana la 100 GB lunar pentru ca vara aceasta mai ai atatea de facut, iar toamna incepe si mai plina cu de toate.

 

Oricum te-ai simţi, tânăr, curajos, energic, curios toate-ţi sunt cu putinţă căci îţi oferim adiţional opţiunea nopţi nelimitate gratuit timp de 12 luni şi modem cadou la conectare, ca să te poţi bucura de toate activităţile preferate pe net oriunde în Moldova, liber şi fără preocupări.

 

 

 

Astăzi conexiunea permanentă la Internet este vitală pentru activitatea ta, petrecerea timpului liber,comunicare cu prietenii şi familia. De aceea, cu cât mai mulţi GB sunt disponibili, cu atât mai bine.

 

Cu abonamentele Unite te simţi atât de confortabil, încât uiţi de localizarea reţelelor wifi şi eşti mereuonline, de oriunde din ţară. Distrează-te la evenimente în afara oraşului şi lucrează direct de acolo, de oriunde ai fi. Descarcă fişierede mari dimensiuni, priveşte filme, încarcă poze şi simte-te liber să faci tot ce îţi place mai mult, pentrucă ai până la 100 GB lunar şi bonusuri generoase pentru loialitate. Apreciem fiecare zi în care eşti cu noi, de aceea pentru fiecare an petrecut în reţea, abonamentul tăudevine şi mai avantajos, cu mai mult trafic de internet mobil inclus.

 

 

 

Confortul e atât de plăcut, încât avem grijă ca şi după consumarea traficului de date inclus în abonamentsă navighezi gratuit şi nelimitat la viteză mai redusă. Petrece ultima lună de vară pe măsură şi primeşte toamna bine pregătit.

 

Alege abonamentele de Internet Oriunde şi fii numărul 1 cu operatorul numărul 1 de Internet mobil –Unite. Parte a familiei Moldtelecom.

 

*Acest articol este un produs comercial. 

inprofunzime acasatv perfecte