protv.md
Financiar
07 May 13:42

10% reducere la sortimentul de ceaiuri pentru detoxifiere si slabit

Vara este anotimpul in care, mai mult ca oricand, simtim nevoia sa consumam lichide. Cand vine vorba sa bem ceva racoritor, primul lucru la care ne gandim este apa, apoi limonadele, fresh-urile si rar cine se gandeste ca o varianta ideala a fi ceaiul!Rece sau fierbinte, ceaiul este o sursă optimă de hidratare, atunci când temperaturile debordează. Spre deosebire de cafea, ceaiul nu provoacă dependenţă şi este un atribut al stilului sănătos de viaţă. Este o idee preconcepută că bem ceai doar când suntem bolnavi.

 

Pe lângă efectul de hidratare, ceaiul are proprietăţi revigorante, ne dă o stare generală de bine şi este o alternativa bună la consumul de cafea. În plus, atunci când vorbim despre beneficiile ceaiului, luăm în calcul combinaţiile reuşite din plante medicinale, care nu doar revigorează pe timp de vară, dar şi detoxifică, favorizează digestia, stimulează metabolismul şi poate fi lesne inclus într-un regim de slăbire sau purificare.

 

În general, plantele medicinale sunt apreciate pentru proprietăţile lor diuretice, antiinflamatoare, depurative, tonifiante şi de ardere a grăsimilor. Acestea sunt adjuvante naturale recomandate în curele de slăbire, alături de un regim alimentar sănătos, însoţit de multă mişcare.

 

Vă prezentăm câteva adevărate cocteil-uri de purificare a organismului pe care vi le recomandăm cu încredere: Ceai pentru slăbit ,,Magia Trav”, Ceai Apotheke cu cătină albă. Ceai pentru slăbit cu ananas, Ceai Phytolek Elegans, Ceai Phytolek Laxativ, Ceai pentru slăbit Alevia. Pe toate le găsiţi în reţeaua Farmacia Familiei, iar colaboratorii noştri vă stau la dispoziţie pentru orice recomandări şi sfaturi.

 

*Acest articol este un produs comercial

inprofunzime acasatv perfecte