protv.md
Divertisment
11 Jun 08:16

Vine pentru prima oara in Europa ca sa se bata cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class - VIDEO

Cum arata, ce motorizari ofera, dar si cum se conduce generatia cu numarul sapte a modelului Lexus ES, aflam chiar din urmatorul filmulet.

 

Chiar daca a debutat in urma cu mai bine de doua decenii si jumatate, in 1989, modelul ES nu a fost niciodata comercializat de Lexus si pe piata auto din Europa, scrie 4tuning.ro.

 

Situatia se va schimba insa odata cu lansarea generatiei cu numarul sapte de la Beijing, programata sa ajunga si pe strazile anumitor tari de pe Batranul Continent.

 

In stilul caracteristic Lexus, noul ES nu va fi ajutat si de motorizari diesel in lupta pentru suprematie pe care o va duce cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class.

 

Din meniu vor lipsi, de altfel, si unitatile turbo pe benzina, clientii modelului japonez urmand a avea la dispozitie doar o varianta cu propulsie hibrida, 300h.

 

Aceasta combina un 2.5 in patru cilindri cu nelipsitul motor electric si bateria nichel-metal, solutia traducandu-se printr-o putere maxima de aproape 220 CP.

 

Pe plan estetic, cea de-a saptea generatie a sedanului Lexus ES aduce intr-o oarecare masura cu LS, de la care imprumuta inclusiv partea frontala impunatoare.

 

Vor fi insa toate acestea, la care se adauga numeroase tehnologii de ultima ora, suficiente pentru ca modelul japonez sa le faca probleme concurentilor germani?

 

Ce sanse are primul Lexus ES comercializat in Europa sa bata Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class la ele acasa aflam chiar din materialul video de mai jos.

 

inprofunzime acasatv perfecte