protv.md
Divertisment
17 May 09:05

Viata pe care o avea Meghan Markle in Toronto, inainte ajunga iubita Printului Harry

Sambata, cand Meghan Markle se va casatori cu prinţul Harry, milioane de oameni din toata lumea vor privi la televizor ceremonia.Iar printre ei se vor afla şi cei care au cunoscut-o în cei 7 ani cât a locuit la Toronto, înainte să se mute la palatul Kensington: de la vecinul care avea grijă de casa ei când era plecată, până la antrenorul personal.


Toronto, căruia i se mai spune şi adică regele oraşelor, a găzduit fără să ştie o viitoare prinţesă. Meghan Markle a locuit acolo timp de aproape 7 ani, într-o casă închiriată dintr-un cartier la modă, într-un anonimat de care probabil nu va mai avea parte niciodată. Putea să se plimbe în parc, să meargă la yoga şi să-şi facă singură cumpărăturile de la producătorii locali.


Meghan Markle îşi făcea cumpărăturile în pitorescul cartier Kensington Market, cu mult înainte să viseze măcar că va locui la palatul cu acelaşi nume.

 

Cariera a fost cea care a adus-o pe Meghan la Toronto. Ani de zile, serialul de televiziune “Suits” a fost filmat chiar aici, în studioul din centrul oraşului. La Toronto a reuşit să se împartă echilibrat între muncă şi viaţă personală şi să scape de paparazzi de câte ori dorea.

 

Paul Newton, corespondent CNN: “Aşa că pentru mulţi de aici e greu de crezut că Meghan Markle a păşit pe aceste trotuare dintr-un cartier oarecare din Toronto, ca apoi să ajungă la Palatul Kensington şi pe scena mondială.”

 

Jurnalista de modă Jeanne Beker a întâlnit-o pe Meghan acum câţiva ani la o şedinţă foto, când fosta actriţă a lansat o linie vestimentară creată de ea.

 

Jeanne Beker, jurnalistă de modă: “Nu pot să spun că am ştiut că e destinată unui rol atât de măreţ şi cred că tocmai asta face povestea ei atât de minunată. Este un basm pentru că da, poate că era o vedetă de televiziune, dar din multe puncte de vedere importante, ar fi putut fi fata care locuieşte alături.”

 

Iar pentru un domn chiar a fost. Ani de zile, vecinul ei Bill a avut grijă de casa lui Meghan. Spune că l-a văzut şi pe prinţul Harry, care părea să se simtă ca la el acasă.

 

“Era foarte drăguţă. Mi-a întâlnit familia şi nepoţii. Era drăguţă.”

 

Cum bunica viitorului soţ al lui Meghan este şi regina Canadei, Toronto îşi aşteaptă cu nerăbdare prinţesa în vizită oficială.

inprofunzime acasatv perfecte