protv.md
Divertisment
03 Jun 11:17

Un deputat rus vrea “un loc de parcare” pentru calul sau, dupa ce a renuntat la masina

Un deputat rus din Orientul indepartat al Rusiei a renuntat la masina in favoarea unui mijloc de transport mai putin obisnuit: un cal. Politicianul a cerut si un “loc de parcare” special amenajat pentru animalul sau.

 

Mikhail Puchkovsky a declarat că a renunţat la maşină din cauza preţului tot mai mare al combustibilului, potrivit unei scrisori adresate superiorilor săi, potrivit site-ului Kam24.ru, citat de Moscow Times. În regiunea Kamchatka, preţul combustibilului a ajuns la 50 de ruble (0.81 dolari) pe litru.

 

“Având în vedere preţurile la combustibil şi alimente, am ajuns la concluzia că nu am posibilitatea să vin în clădirea guvernamentală a regiunii Kamchatka cu maşina”, a scris deputatul în scrisoare sa.

 

 “Aşadar, sunt forţat să folosesc un cal numită Rocket ca un mijloc de transport”, a adăugat el.

 

 Puchkovski, în vârstă de 58 de ani, a spus că va avea nevoie de un loc pentru a-şi lăsa calul când sesiunile vor fi reluate la sfârşitul lunii iunie.

Reprezentantul regional a declarat că intenţionează să trimită guvernatorului, regional şi şefului poliţiei rutiere locale scrisoarea prin care solicită un loc de parcare pentru Rocket în zilele următoare.

 

“Nu trebuie să fie alimentat cu combustibil, nu necesită carduri de transport şi nu solicită alimente”, a mai spus Puchkovski.

 

Sursa: Moscow Times

inprofunzime acasatv perfecte