protv.md
Divertisment
20 Aug 10:07

Un american si-a comandat masina noua, dar a primit altceva decat ce a platit. Una dintre portiere era tapitata gresit - FOTO

Departamentul de inspectie a calitatii continua sa dea erori peste erori la Tesla. Cel mai recent exemplu in acest sens il reprezinta un Model 3 nou-nout, cu una dintre portiere... ei bine, tapitata cu materialul gresit.

 

Chiar daca au facut inconjurul lumii, problemele legate de calitatea produselor Tesla nu au fost rezolvate nici pana la momentul de fata. Cea mai recenta patanie a unui client cu un automobil al companiei din Silicon Valley vine, evident, de peste Ocean si aduce in prim plan un Model 3 in valoare totala de 78.000 de dolari, scrie 4tuning.ro.

 

Achizitonat de nou, sedanul cu o caroserie in cinci portiere si propulsie complet electrica ar fi trebuit sa aiba o serie de elemente interioare imbracate in piele alba. Lucru care s-a si intamplat, de altfel, cu o singura exceptie: usa pasagerului de pe partea dreapta a fost tapitata diferit atat de celelalte, cat si de cerintele clientului.

 

Si mai intrigant este cum nimeni de la Tesla nu a remarcat aceasta greseala, inacceptabila pana la urma urmei pentru un automobil care a costat aproape 80.000 de dolari. O astfel de eroare nu ar fi trecut niciodata neobservata de catre departamentele de inspectie a calitatii de la companii cu traditie, ca Mercedes.

 CITESTE MAI DEPARTE PE 4TUNING.RO

inprofunzime acasatv perfecte