protv.md
Divertisment
04 May 08:15

Speculatii pe tema tinutei pe care o va purta printul Harry la nunta. Variantele luate in calcul

Oare cum va arata rochia pe care Meghan Markle o va purta pe 19 mai, la nunta cu printul Harry? Iata intrebarea care starneste zilele acestea imaginatia britanicelor si nu numai.Dar oare se întreabă cineva cum o să arate mirele? Harry are la dispoziţie mai multe variante: costume în diferite stiluri sau uniforma militară, ca fratele lui mai mare.

 

Invitaţia la nunta regală le transmite oaspeţilor ce veşminte sunt agreate pentru ceremonie, detaliu care arată că şi mirele are o alegere de făcut.

 

Nick Carvell, jurnalist British GQ: “Pe invitaţie scrie că domnii trebuie să poarte uniformă militară, costum de ceremonie sau costum de cocktail. Destule opţiuni pentru un singur eveniment.”

 

Prinţul Charles şi William au purtat uniformă militară în ziua nunţii, la fel şi Harry, care i-a fost cavaler de onoare fratelui său. De data asta, Harry va alege diferit, cred comentatorii, întrucât el nu mai face parte din armata britanică. 

 

Personalitatea lui Harry va fi reflectată de micile detalii ale ţinutei.

 

Nick Carvell, jurnalist British GQ: “Costumul de ceremonie înseamnă o pereche de pantaloni cu dungi şi un sacou negru, stil frac. Mirele se poate remarca prin vestă, care poate avea aceeaşi culoare cu rochiile domnişoarelor de onoare.”

 

 Rochia de mireasă purtată de mama lui Harry, prinţesa Diana, în 1981, cu mânecile bufante şi trena impresionantă, a influenţat decisiv stilul mireselor din anii 80. De un succes exploziv s-a bucurat şi rochia albă din dantelă, cu mâneci lungi, în stilul celei purtate de ducesa Kate.

 

Va fi acelaşi lucru valabil pentru ţinuta lui Harry?

 

Nick Carvell, jurnalist British GQ: “E complicat. Nu ştiu dacă e loc de inovaţie la capitolul ăsta. O schimbare importantă ar putea fi adusă de absenţa jobenului.”

 

 Ţinând cont de gusturile ale prinţului şi ale viitoarei lui soţii, nimeni nu are dubii că Harry va arăta impecabil când va coborî din maşină în faţa capelei Saint George, de la Windsor.

inprofunzime acasatv perfecte