protv.md
Divertisment
21 May 21:14

Primele fotografii oficiale cu Printul Harry si Meghan Markle din ziua nuntii

Meghan Markle si Printul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, deveniti duci de Sussex, dupa ce s-au casatorit sambata, au publicat, luni, trei fotografii oficiale de la nunta lor.

 

Fotografiile au fost făcute de Alexi Lubomirski în încăperea „The Green Drawing Room” din Castelul Windsor, după plimbarea mirilor cu caleaşca trasă de cai.

 

„Ducele şi ducesa de Sussex le mulţumesc tuturor celor care au luat parte, sâmbătă, la celebrarea nunţii lor. Se simt foarte norocoşi că şi-au putut împărtăşi bucuria acestei zile cu toţi cei prezenţi în Windsor şi, de asemenea, cu toţi cei care au urmărit nunta la televizor din Regatul Unit, Commonwealth şi din întreaga lume”, arată un mesaj publicat, luni, pe pagina de Facebook a familiei regale a Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

 

Fotograful Alexi Lubomirski, cel care a realizat şi imaginile oficiale de la logodna cuplului regal, a spus că este o „onoare incredibilă” să ia parte la ”călătoria inspiraţională a iubirii” Ducelui şi Ducesei de Sussex, relatează BBC.

 

”A fost un capitol frumos din viaţa şi cariera mea, pe care nu îl voi uita niciodată”, a mai spus Lubormiski.

 

Sursa: BBC

inprofunzime acasatv perfecte