protv.md
Divertisment
07 Jul 12:50

Primarul care a angajat ”politiste sexy” si le-a trimis pe strada in pantaloni scurti - VIDEO

Primarul orasului Broummana din Liban a angajat un grup de ”ajutoare de politie” pentru durata verii si le-a imbracat pe toate in pantaloni scurti, relateaza BBC.

 

Decizia sa a creat controverse în presa locală şi pe reţelele de socializare.  ”Ar putea fi sexy sau doar obişnuit pentru unii oameni, depinde de educaţie” a declarat primarul.

 

Ajutoarele de poliţie au mărturisit că au primit complimente, dar femeile libaneze au păreri împărţite, unele consideră nepotrivită decizia, altele se laudă că oraşul are cele mei frumoase poliţiste din lume.

 

Primarul a recunoscut că a decis să angajeze asistente de poliţie atrăgătoare şi să le trimită pe stradă în pantaloni scurţi pentru a atrage atenţia presei internaţionale şi a turiştilor.

 

”Le vreţi urâte? Totul se schimbă în jurul nostru. Era o perioadă când era considerat vulgar să porţi blugi. Femeile sunt libere, sexy sau nu, este o ţară liberă”,  a spus primarul

 

”Vrem să aratăm că Libanul este ca restul lumii” a mărturisit o asistentă de poliţie. ”Suntem toate studente la facultate, sunem majore” a completat ea.

 

 

Sursa: BBC

inprofunzime acasatv perfecte