protv.md
Divertisment
24 May 14:59

O petrecere ca cireasa de pe tort a dat site-ul perfecte.md. Pentru ca tema evenimentului s-a numit Cherry Blossom, invitatii au purtat tinute de un roz delicat sau de un alb imaculat - VIDEO

O petrecere ca cireasa de pe tort a dat aseara site-ul perfecte.md. Pentru ca tema evenimentului s-a numit Cherry Blossom, invitatii au purtat tinute de un roz delicat sau de un alb imaculat.
O petrecere ca cireasa de pe tort a dat site-ul perfecte.md. Pentru ca tema evenimentului s-a numit Cherry Blossom, invitatii au purtat tinute de un roz delicat sau de un alb imaculat - VIDEO


Invitatii au venit la petrecere sa marcheze incheierea primaverii si venirea verii, au savurat din bauturile racoritoare si au facut poze. Cei mai multi au respectat dress-code-ul si au optat pentru tinute alb sau roz.

 

“Arata ca un vis pentru ca toata lumea este imbracata in roz. Nu stiam sigur daca ajung, dar eram sigura ca daca ajung o sa respect dress-code-ul si o sa gasesc si eu ceva roz in garderoba mea.”

“Vreau sa respect dress-code-ul si aveam costumul roz – alb, imi plac asa culori pastelate.”

“Am tinut sa respect cat de posibil dress-code-ul, si erau specificate doua culori roz si alb. Eu m optat astazi pentru alb o combinatie alb si negru asa cum am simtit asa ma-m imbracat.”

 

La eveniment au participat mai multe vedete autohtone care au incins atmosfera.Mai multi copii au defilat purtand tinute din noua colectie a Mone, care a fost prezentata la petrecere. Natalia Gordienko i-a infierbantat pe oaspeti cu piesa “Dus cu apa rece”.

 

Natalia GORDIENKO: “Imi place atmosfera la eveniment, oameni frumosi, mincare frumoasa si cocktailuri gustoase.”

 

 Iar trupa de dans Blakc/White, au iesit pe scena de la perfecte pentru a face seara mai energica. Invitatii s-au simtit minunat la petrecere, s-au distrat si au dansat. 

 

“Sunt foarte bucuros ca sunt alaturi de voi, intradevar. Aici permanent la evenimentele voastre perfecte sunt toti prietenii nostri, colegii.”

 

“Foarte bine oameni frumosi, si vad ca majoritatea au respectat drescodul, si eu dupa cum vedeti. Avem oportunitatea sa ne ma vedem  si sa ne revedem cu colegii si cu prietenii si este absolut minunata, e o atmosfera minunata aici.”  

 

Decorul inspirat i-a incantat pe invitati, asa ca toata lumea si-a luat ramas bun de la primavara cu gandul la o vara frumoasa.

inprofunzime acasatv perfecte