protv.md
Divertisment
21 May 14:52

Fosta iubita a printului Harry, ironizata pe Twitter. Gestul pentru care a fost “taxata”, la nunta

Chelsy Davy, fosta iubita a printului Harry, a fost invitata la nunta regala, iar prezenta sa a fost intens comentata pe retelele de socializare.

 

Tânăra a sosit printre primii invitaţi cu care s-a întreţinut zâmbitoare, însă atitudinea sa s-a schimbat rapid în momentul în care a început ceremonia religioasă, iar toţi cei care au urmărit momentul în care prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au unit destinele au sesizat, imediat, grimasele bizare ale lui Chelsy.

Glumele nu au întârziat să apară, mulţi punând atitudinea sa pe seama regretului de a se fi despărţit de nepotul preferat al reginei Elisabeta a II-a, scrie The Sun.
Pe Twitter au apărut numeroase fotografii cu Chelsy, alături de menţiuni amuzante: “Acel moment în care eşti invitată la nunta fostului iubit şi îţi dai seama că tu ar fi trebuit să fii la altar”, “Probabil i-a fost foarte greu să nu se opună acestei nunţi”.

Tânăra din Zimbabwe l-a întâlnit pe prinţ în Cape Town, în 2002, iar de atunci, relaţia lor tumultoasă a ţinut prima pagină a tabloidelor până în 2009, când cei doi s-au despărţit definitiv, iar Chelsy a plecat în Africa de Sud pentru a studia Dreptul şi Harry s-a orientat spre o carieră militară.

 

Prinţul Harry al Marii Britanii, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi logodnica sa, Meghan Markle, s-au căsătorit religios, sâmbătă, în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

 

Prinţul Harry i-a şoptit vrăjit, lui Meghan - “arăţi minunat”, în timp ce milioane de oameni au urmărit nunta lor de poveste, din capela castelului Windsor. Mirii şi-au zâmbit cu dragoste şi s-au ţinut de mână când au schimbat jurăminte, la altar.

 

După ceremonia religioasă s-au sărutat cu tandreţe pe treptele capelei. Apoi, au pornit într-o plimbare cu caleaşca pentru a saluta mulţimea. De acum, cei doi sunt Ducele şi Ducesa de Sussex.


Sursa: The Sun


inprofunzime acasatv perfecte