protv.md
Divertisment
01 Aug 19:40

Facebook a introdus azi, accidental, o noua reactie. Despre ce e vorba si cat timp va fi disponibila

Un utilizator de smartphone a remarcat astazi o schimbare interesanta in feed-ul sau de Facebook.

 

Mai precis, când utilizatorul a vrut să comenteze sub un post, a văzut că lista de reacţii a suferit o mică schimbare şi că acum are posibilitatea să reacţioneze la respectiva postare şi printr-un emoji în formă de avion.

 

 

 

Opţiunea a fost disponibilă doar în Facebook app (şi doar pentru utilizatorii de Android), iar site-ul Fast Company scrie că ar apărea doar în momentul în care utilizatorul face un update al aplicaţiei şi îşi şterge cache-ul.

 

Simpaticul avion a generat imediat speculaţii intense, utilizatorii de YouTube au făcut chiar turoriale în acest sens, majoritatea suspectând că e vorba de un test oficial şi că noua reacţie va fi disponibilă în curând pentru toată lumea.

 

 

Lucrurile nu stau, însă, aşa, iar Facebook a clarificat imediat situaţia printr-un comunicat.

 

,,Acest emoji a fost creat special pentru un hackathon destinat angajaţilor noştri, nu era destinat utilizatorilor. Ne cerem scuze.”, se arată în reacţia oficială a companiei.

 

Fast Company scrie că şi la această oră emoji-ul în formă de avion e încă disponibil, deci, dacă ai Android, bucură-te de avionaş cât încă mai există. 

inprofunzime acasatv perfecte