protv.md
Divertisment
11 May 10:17

Eurovision 2018. Trupa The Humans, care a reprezentat Romania, mesaj dupa ratarea calificarii in finala competitiei muzicale

Eurovision 2018. Dupa ratarea calificarii in finala Eurovision 2018, trupa The Humans a transmis, pe pagina de Facebook, un mesaj pentru toti cei care i-au sustinut pe tot parcursul competitiei.

 

Reprezentanta României în competiţia muzicală a anunţat că „nu se va opri aici”, sfătuindu-i pe români să-şi susţină, în continuare artiştii, „în orice situaţie”.

 

“Vă mulţumim din suflet celor care ne-aţi susţinut! Vă mulţumim cu acelaşi suflet şi celor care ne-au contestat dar ne-au motivat să fim din ce în ce mai buni! V-am simţit aproape de noi pe tot parcursul competiţiei şi suntem mândri că am avut ocazia să fim încurajaţi de un popor cu oameni frumoşi!


Este minunat că şi în acest moment primim mesaje atât de frumoase care ne fac să stăm cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu vă opriţi nici voi şi susţineţi în continuare artiştii români, în orice situaţie,” este mesajul trupei The Humans.


Trupa The Humans, reprezentanta României la Eurovision 2018, nu s-a calificat în finala competiţiei muzicale, în urma Semifinalei 2, care a avut loc joi noaptea.

 

 

Cele 10 ţări calificate în finală, după a doua semifinală, sunt:

1. Serbia

2. Moldova 

3. Ungaria

4. Ucraina

5. Suedia

6. Australia

7. Norvegia

8. Danemarca

9. Slovenia

10. Olanda

 

După prima semifinală s-au calificat:

1. Austria

2. Estonia

3. Cipru

4. Lituania

5. Israel

6. Cehia

7. Bulgaria

8. Albania

9. Finlanda

10. Irlanda

inprofunzime acasatv perfecte