protv.md
Divertisment
25 May 11:37

Ei sunt partenerii Cherry Blossom Party. Vezi cat de frumos si memorabil a fost evenimentul alaturi de ei - VIDEO

Perfecte.md a dat aseara o petrecere de vis la piscina hotelului President. In tinute alb si roz, invitatii si-au facut aparitia la Cherry Blossom Party.

 

Intr-o atmosfera parca rupta din basme, invitatii au putut admira o prezentare de moda. Copiii de la Academia de Modelling Mone Models au defilat si au prezentat cateva tinute in culori alb-roz.

 

Nadejda MAZUR, administratoare Academia Mone Models: “La noi, la Academia de modele “Mone Models”, copiii invata sa mearga frumos, sa vorbeasca, sa faca poze. Suntem multumiti de cum a trecut totul, am si acum foarte mari emotii.”. 

Toate femeile au aratat aseara ca niste dive. Victoria DECIUC, general-manager Alissa-Beaute: “Alissa Beaute este pentru cei care sunt in relatii bune cu frumusetea si sunt produse perfecte pentru femei perfecte.

 

 

Perfecte.md a facut tot posibilul ca invitatii sa se simta minunat la petrecere, iar Decorshop are grija de confortul lor la ei acasa. Pavel BABIN, director Decorshop: “Decorshop poate realiza visurile d-voastra in realitate.”. Decorshop este un showroom deschis la Chisinau, unde gasesti tot necesarul pentru a reda locuintei tale individualitate, dar si un aspect estetic original si modern. 

 

 

 

 

 

Fotografii realizate de Kreyon.
inprofunzime acasatv perfecte