protv.md
Divertisment
15 Jul 09:41

E singurul om din lume care conduce asa ceva. Masina lui se decapoteaza dintr-un controller de Xbox - VIDEO

Nu lipsesc din meniu, de altfel, nici vopseaua cameleon, jantele cu diametrul de 32 inch ori... televizoarele care inlocuiesc fetele usilor.

 

Exista numeroase moduri in care poti modifica un Chevrolet Camaro de generatie a sasea, insa Corey Jones din Illinois a stiut de la bun inceput cum avea sa-si tuneze propriul exemplar. Jante pe 32 inch, o vopsea cameleon si un set de faruri care isi schimba culoarea la simpla apasare a unui buton, iar automobilul companiei americane nu mai arata deloc ca la momentul parasirii liniei de productie, scrie 4tuning.ro.

 

Afirmatia este valabila si in cazul interiorului, acolo unde fetele portierelor au fost inlocuite cu televizoare uriase si boxe multe. Pentru ca toate acestea sa intre fara probleme, sistemul traditional de deschidere a usilor a fost inlocuit cu butoane montate la nivelul montantilor A. Si mai interesant este insa controllerul de Xbox, care actioneaza mecanismul de decapotare a plafonului din material textil.

 

 

Chiar daca ideea de tuning a lui Corey Jones nu va fi nici pe departe pe placul oricui, respectivul Chevrolet Camaro de generatie a sasea stie cu siguranta cum sa atraga privirile celor din jur. Soferi, pietoni sau simpli vizitatori ai unor show-uri auto, cu totii se vor grabi sa scoata telefoanele din buzunare si sa fotografieze indeaproape modificarile despre care am discutat in randurile anterioare.

inprofunzime acasatv perfecte