protv.md
Divertisment
28 Jun 08:36

E cel mai mic motor pe care il poti pune pe un Mercedes. Cat de repede accelereaza propulsorul de 1.3 litri pana la 225 km/h - VIDEO

Cel mai nou test desfasurat in compania generatiei cu numarul patru a modelului Mercedes A-Class ne arata versiunea A200 accelerand pana la viteza maxima de 225 de kilometri pe ora.

 

Anuntat oficial inca de la inceputul lunii februarie, noul Mercedes A-Class este un automobil plin de surprize. Construit in continuare pe o platforma cu tractiune fata, modelul de clasa compacta al nemtilor ofera in premiera o versiune 1.3 turbo.

 

Dezvoltat impreuna cu specialistii Aliantei Renault-Nissan, benzinarul in cauza dezvolta o putere maxima de 163 CP, in timp ce cuplul motor se ridica la 250 Nm. Potrivit primelor informatii oficiale, sprintul 0-100 km/h dureaza doar 8.2 secunde.

 

Noul A200 este, de altfel, si subiectul principal al acestui material. Cel mai mic motor pe care il poti pune in prezent pe un model al nemtilor de la Mercedes a fost scos de curand pe strazi, intr-un test de acceleratie care se incheie la 225 km/h.

 

 

Revenind la partea cu surprizele, automobilul de clasa compacta din Stuttgart este primul dintre toate reiteratiile care va primi si o varianta Sedan. Este, de asemenea, primul care va fi disponibil la vanzare si intr-o configuratie A35 AMG, scrie 4tuning.ro.

inprofunzime acasatv perfecte