protv.md
Divertisment
29 May 08:21

Cherry Blossom Party a fost un eveniment plin de surprize placute. Iata ce final simbolic a avut petrecerea - VIDEO

Perfecte.md a spus adio primaverii cu o petrecere cu aroma de flori de cires. In tonuri de roz delicat si de alb imaculat, invitatii s-au adunat la cea mai spectaculoasa piscina din Chisinau.

 

Ilie CACIUC, manager Hotel “President”: “Astazi complexul hotelier “President” gazduieste cea mai perfecta sarbatoare si anume a partenerilor nostri perfecte.md care de nenumarati ani organizeaza petrecerile la noi.”.

Decorul de poveste a furat toate privirile si a ademenit petrecaretii sa faca mii de fotografii. Galina DOBINDA, director Belle Amour: “Belle Amour a decorat petrecerea “Cherry Blossom Party” in culori pastelate roz-alb. Pentru ca la acest moment infloresc ciresii, visinii de aceea noi am creat un decor unic pentru acest eveniment.”.

 

 

Cu Belle Amour orice eveniment devine memorabil si special. La Blossom Party porumbeii albi au fost o adevarata surpriza.

 

 

Invitatii au savurat din bucatele delicioase si s-au racorit cu vinurile spumante  "Dor", produse dupa o reteta speciala italiana. Melania PITUSCAN, manager "Dor": “Astazi la petrecerea asta atat de primavaratica am ales sa venim cu doua vinuri spumante Rose demisec si cel mai aromat din colectia Dor - Muscat.”.

 

 

Atmosfera a fost destinsa si relaxanta. Cei care isi doresc o astfel de ambianta si acasa la ei pot opta pentru mobilier de cea mai inalta calitate pe care-l gasesc la "ArtVent"
Marcel LAZAREV, manager"ArtVent": “Fabrica de mobila ArtVent creeaza mobila perfecta pentru casa d-voastra, pentru ca fiecare zi sa va para o petrecere!”.
 

 

 

 

Fotografii realizate de Kreyon.
inprofunzime acasatv perfecte