protv.md
Divertisment
23 Jan 12:59

Cei mai renumiti creatori de moda isi prezinta, in aceste zile, noile colectii la Paris. Pentru ce au optat designerii - VIDEO

Cei mai renumiti creatori de moda isi prezinta, in aceste zile, noile colectii la Paris. Daca Chanel a mizat pe simplitate, alti designeri au prezentat colectii in nuante aprinse si materiale sofisticate.
Cei mai renumiti creatori de moda isi prezinta, in aceste zile, noile colectii la Paris. Pentru ce au optat designerii - VIDEO

 

Casa de moda Chanel si-a prezentat colectia primavara-vara intr-o sala amenajata precum gradina unei vile. Modelele au defilat in jurul unei piscine, purtand haine inspirate de moda de la sfarsitul secolului al 18-lea. Simplitatea pare sa fie cuvanul cheie pentru aceasta colectie. 

 

Giambattista Valli si-a conceput colectia ca pe o oda adusa istoriei haute-couture a Frantei. Modelele au purtat rochii cu paiete brodate, tunici si trene, ornamentate cu pene si cristale.

 

O linie feminina si eleganta – asa poate fi caracterizata noua colectie a casei de moda Dior. Modelele au defilat printre dansatori si acrobati.

 

Iar Alex Mabille a adus pe scena o explozie de culoare: rochii sofisticate si fuste generoase, din materiale bogate si de culori aprinse. Designerul a explicat dupa prezentare ca a creat o colectie pe care a simtit ca ar putea sa o poarte daca ar fi femeie.

inprofunzime acasatv perfecte