protv.md
Divertisment
04 Jul 09:42

Cat a platit pana acum Casa Regala pentru garderoba Ducesei Meghan. Suma e fabuloasa

In ultima vreme Meghan pare sa ii furat spotlight-ul Ducesei de Cambridge. Fiecare iesire publica a Ducesei e intens comentata si, incet-incet, Meghan pare sa se transforme intr-un adevaat ,,style icon".

 

Meghan e prima actriţă americană care intră într-o familie regală, de la Grace Kelly încoace. Meghan are deja un stil al ei şi, la fel ca şi în cazul Ducesei de Cambridge, orice outfit în care apare dispare de pe rafturi în următoarele câteva zile. 

 

Stilul lui Meghan, spun criticii de fashion citaţi de Entertainment Today, e unul simplu şi elegant. Ducesa e văzută purtând adesea deux piece-uri elegante, create special pentru ea, pe care le asortează cu clutch-uri simple, menite să ofere o pată de culoare ţinutei. 

 

Katie Nicholl, expertul regal, spune că, la un prim calcul, garderoba lui Meghan a costat - până acum - în jur de un milion de dolari. 

 

Site-ul dă exemplu în acest sens costurile rochiilor pe care le-a purtat la nuntă: doar rochia de mireasă a lui Meghan a costat în jur de 440 de mii de dolari, în timp ce rochia pe care a purtat-o la recepţia de după ceremonia religioasă a costat încă (aproape) 160.000 de dolari. 

 

Potrivit protocolului, cel care suportă legal aceste costuri e Prinţul Charles, care e responsabil pentru întreţinerea tuturor copiilor săi şi a soţiilor acestora.

 

Pop Sugar precizeză că viitorul monarh al Angliei a cheltuit anul trecut cam 3,50 milioane de lire sterline (aproape 5 milioane de dolari) pentru cei doi prinţi şi pentru soţiile acestora. În aceste sume nu intră, însă, şi costurile pentru vizitele oficiale, care sunt suportate de Regina Elisabeta a II-a, dintr-un fond plătit de contribuabili. 

 

Business Insider a publicat de curând o analiză în care se arată că banii de care se bucură familia regală au surse mixte. Astfel, unii vin de la contribuabili, alţii din surse private, inclusiv din închirierea unor proprietăţi. Prinţul Charles, de exemplu, îşi câştigă majoritatea banilor de pe urma Ducatului Cornwall, o proprietate care e închiriată de ani buni. În ceea ce priveşte contribuabilii, aceştia susţin familia regală cu 65 de milioane de lire steriline pe an (adică aproximativ 90 de milioane de dolari).

inprofunzime acasatv perfecte