protv.md
Divertisment
02 Jun 08:48

A platit 26.000 de euro pentru a-si tuna masina. Unii zic ca-i urata, altii nu-si mai pot lua ochii de la ea - GALERIE FOTO

Posesorul acestui Porsche Panamera de prima generatie a vrut ca masina lui sa iasa in evidenta asa ca a investit 26.000 de euro intr-un pachet de tuning, o infoliere, un set de jante si alte cateva imbunatatiri.Constructorul german de automobile a lansat prima generatie Panamera in 2009, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai. Inca din prima clipa, acest model a starnit reactii contradictorii in mare parte datorita designului si formei caroseriei.

 

In 2013, modelul german a primit un facelift care a mai domolit putin aceste aspecte, insa de-abia cea de-a doua generatie lansata anul trecut a reusit cu adevarat sa le imbunatateasca.

 

Masina din aceste imagini este un Panamera de prima generatie in care proprietarul a investit 26.000 de euro pentru a-l face sa arate asa. Unii zic c-a reusit, altii ca nu, scrie 4tuning.ro.

 

Insa pana te gandesti, afla ca bodykit-ul este semnat de Prior Design iar folia cameleon este semnatura celor de la Fostla. Nu lipsesc jantele forjate Savini BM 14 cu diametrul de 22 de inch, mai late pe spate, un sistem de evacuare sport si desigur, o suspensie pe perne de aer care coboara garda la sol.

 

Nu avem imagini cu interiorul acestui Porsche Panamera, dar putem presupune ca a primit imbunatatirile specifice nemtilor de la Prior Design. Asta inseamna o tapiterie din piele cu model diamantat, ornamente din fibra de carbon si multe embleme care sa-ti aminteasca faptul ca nu te afli intr-un Panamera obisnuit.

 

Motorizarea este necunoscuta, dar ne place sa credem ca avem de-a face cu un Panamera Turbo sau Turbo S. In ambele cazuri vorbim de o unitate V8 twin-turbo de 4.8 litri, capabila de 500, respectiv 550 de cai putere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

inprofunzime acasatv perfecte