protv.md
Actualitate
12 Feb 10:10

Usatii spune ca o delegatie de la noi a plecat la Moscova ca sa-i aduca pe cei doi piloti acasa. „Dodon, daca afla despre asta, maine va suna si va spune: nu-i dati pe mainile lor, ca au fost trimisi de Plahotniuc” - VIDEO

Usatii spune ca o delegatie de la Ministerul Afacerilor Externe, impreuna cu mai multi medici au plecat la Moscova pentru a-i aduce acasa pe cei doi piloti moldoveni care au fost eliberati dupa ce au fost tinuti ostatici trei ani in Afganistan.
Usatii spune ca o delegatie de la noi a plecat la Moscova ca sa-i aduca pe cei doi piloti acasa. „Dodon, daca afla despre asta, maine va suna si va spune: nu-i dati pe mainile lor, ca au fost trimisi de Plahotniuc” - VIDEO

 

Aseara, Renato Usatii a facut un live pe Facebook, in care a spus ca o persoana de la Ministerul Afacerilor Externe de la noi l-a telefonat si l-a anuntat ca o delegatie a plecat la Moscova, pentru ca astazi sa-i aduca pe cei doi piloti care au fost eliberati dupa ce au fost tinuti ostatici trei ani in Afganistan. Potrivit lui Usatii, astazi, pe la orele 18:00, acestia ar urma sa ajunga la Chisinau.

 

Liderul Partidului Nostru spune ca acestia ar urma sa fie intampinati de Andrian Candu si Pavel Filip pe Aeroportul International Chisinau. 

 

„Nu se stie inca cine va plange mai mult, rudele baietilor sau Candu cu Filip” a spus acesta.

 

Acesta a mai mentionat ca seful statului, Igor Dodon, cand va afla ca o delegatie de la noi s-a dus la Moscova pentru a-i aduce acasa, va telefona celor de la Moscova si le va zice sa nu le permita sa-i ia, pentru ca au fost trimisi de Plahotniuc. 

 

„Dodon cand va afla va suna la Moscova si le va zice sa nu-i dea pe cei doi celor de la MAE pentru ca au fost trimisi de Plahotniuc, si ca el se va duce dupa ei.”

 

Cei doi piloti au fost capturati de talibani pe 24 noiembrie 2015, in timp ce efectuau o misiune civila in Afganistan la bordul unui elicopter. Un al treilea membru al echipajului a fost ucis. De atunci, autoritatile de la Chisinau nu au mai facut niciun anunt despre soarta lor – pana cand Renato Usatii a postat mai multe filmulete pe Facebook. In clipuri, Usatii poarta un dialog cu cei doi, care se identifica si dau mai multe detalii personale, cum ar fi ca unul dintre ei a facut scoala de pilotaj la Brasov. Inregistrarile ar fi fost facute in decembrie 2017.

 

VEZI SI: Usatii a publicat cateva filmulete in care sustine ca apar cei doi piloti moldoveni care au fost luati ostatici de catre talibani in Afganistan, acum 2 ani: "Sunt in viata... va implor, ajutati-ne. Stam inchisi, nu vedem nici soarele"

inprofunzime acasatv perfecte