protv.md
Actualitate
08 Nov 11:46

Ziua orasului Orhei. Ilan Sor, prezent la sarbatoare. Ce artisti urmeaza sa cante acolo - GALERIE FOTO

Orasul Orhei implineste astazi 464 de ani de la fondare. Cu aceasta ocazie, primarul de Orhei, care este condamnat de prima instanta la 7 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul BEM a pregatit un amplu program cultural-artistic si un concert grandios cu artisti de valoare.

 

Comunicatul emis de autoritatile de la Orhei:

 

"Sărbătoarea va începe la ora 11.30, când va fi organizat un marş al orăşenilor pe străzile din Orhei. Deschiderea oficială a sărbătorii va începe la ora 12.00, la monumentul Vasile Lupu, după care primarul de Orhei, Ilan Şor, va veni cu  un mesaj de felicitare în faţa locuitorilor din Orhei.

 

Evenimentul va continua cu o mega sărbătoare pentru copii la ”OrheiLand” cu eroi din poveşti, transformeri, fiksiki, dinozauri şi animatori de peste hotare, la ora 14.00. În cadrul evenimentulyui va fi organizat şi un concert pentru copii care va începe la ora 16.20.

 

Oaspeţii vor avea parte şi de ”Masa Mare”, unde oaspeţii se vor delecta cu bucate alese, între orele 16.00-18.00.  Seara va culmina cu un concert de excepţie care va începe la ora 18.00 şi va dura până la 21.30.

 

În scenă vor urca Îndrăgita artistă Nadejda Cepraga, celebra trupă ”Fly Project”, formaţia ”Noroc”, ”Tharmis” şi Pepe din România. La final, oaspeţii vor avea ocazia să admire un excepţional show de focuri de artificii.

 

În prezent, municipiul Orhei este al 9-lea oraş ca mărime din Republica Moldova. Potrivit ultimului recensământ al populaţiei din 2014, oraşul numără o populaţie de 33 600 de locuitori."

 

 

 

 

 
inprofunzime acasatv perfecte