protv.md
Actualitate
11 Feb 17:20

Un responsabil de la Carabinieri a fost demis si retinut dupa ce jurnal.md a publicat o inregistrare in care functionarul i-ar propune unui adolescent sa intretina relatii sexuale pentru 50 de euro. Procuratura a deschis un dosar penal

Seful adjunct al Inspectoratul General de Carabinieri a fost demis si retinut de politie, dupa ce Jurnal.md a publicat o inregistrare in care se aude cum acesta i-ar propune unui adolescent sa faca sex oral pentru 50 de euro. Pe acest caz, procuratura a deschis un dosar penal.

 

Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri, functionarul a fost demis astazi.

 

"Acesta a fost retinut, fiind banuit de ademenirea minorului in scopuri sexuale. Pe cazul dat a fost deschis un dosar penal", spun responsabilii de la Procuratura Generala.

 

Totul dupa ce, acum trei zile, jurnal.md a publicat o inregistrare audio despre care spune ca ar fi discutia dintre seful adjunct de la Inspectoratul General de Carabinieri si a unui adolescent. In inregistrare se aude cum functionarul ii propune adolescentului sa faca sex oral pentru 50 de euro.

 

Totul s-ar fi intamplat in seara zilei de 1 februarie. Mama adolescentului a fost cea care s-a plans la politie, iar functionarul a fost retinut in flagrant.

inprofunzime acasatv perfecte