protv.md
Actualitate
12 Oct 12:20

Tot ce zice Filip devine lege. ANTA s-a apucat de capul taximetristilor dupa ce ieri premierul s-a aratat nemultumit de serviciile pe care le presteaza acestia - GALERIE FOTO

Tot ce zice Filip devine lege. Dupa ce ieri la sedinta Guvernului, premierul s-a aratat nemultumit de starea masinilor de taxi din capitala, astazi taximetristii au fost verificati de catre inspectorii ANTA, INP si IFS.

 

Despre verificarile desfasurate, precum si despre incalcarile depistate a scris viceministrul Transporturilor si Infrastucturii Drumurilor pe pagina sa de facebook. Sergiu Bucataru a mentionat ca au fost prinsi taximetristi care activau ilegal si cu masini in stare deplorabila.

 

Verificarile au fost facute dupa ce ieri, la sedinta Guvernului, Pavel Filip s-a aratat nemultumit de serviciile pe care le presteaza taximetristii in capitala.Recent, Pavel Filip s-a aratat nemultumit si de starea parcurilor din capitala. Imediat, primarul interimar al capitalei, Nistor Grozavu a semnat o dispozitie pentru evacuarea chioscurilor si gheretelor de acolo, iar astazi acestea au fost verificate, iar proprietarii amendati.

 

 

 

 

 

 

 

 

inprofunzime acasatv perfecte