protv.md
Actualitate
14 Feb 12:29

Tatal adolescentului care a impuscat mortal baietelul de 6 ani din Telenesti, micutul fiind gasit ulterior intr-o fantana, condamnat la puscarie

Tatal baiatului de 14 ani care, in noiambrie 2017, a impuscat mortal baietelul de 6 ani din Telenesti a fost condamnat la un an de puscarie.

 

Potrivit avocatului apararii, barbatul a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare pentru pastrarea neglijenta a armelor de foc. Decizia a fost emisa de prima instanta acum o saptamana.

 

Baietelul de 6 ani a disparut pe 18 noiembrie, dupa ce a mers sa se joace cu prietenul sau de 14 ani. El a fost cautat de rude o noaptea intreaga, iar a doua zi a fost gasit fara suflare de catre salvatori intr-o fantana.

 

Baiatul era impuscat in umar, iar medicii legisti au constatat ca a murit din cauza hemoragiei provocate de impuscatura. Atunci, adolescentul de 14 ani si tatal acestuia au fost retinuti atunci pentru 72 de ore. Doua zile mai tarziu insa au fost eliberati. Adolescentul este cercetat in libertate pentru omor din imprudenta.

inprofunzime acasatv perfecte