protv.md
Actualitate
12 Jan 11:20

Tanarul, care in timpul unei petreceri intr-un local din capitala, care apartine mamei sale, si-a scos arma din buzunar si a tras de cateva ori in aer, s-a ales doar cu o amenda. Motivul pentru care dosarul deschis pe numele sau a fost clasat

Dosarul penal deschis pe numele tanarului care in timpul unei petreceri intr-un local din capitala si-a scos arma din buzunar si a tras de cateva ori in aer a fost clasat de procurori. Motivul - nu este clar daca in imagini apare anume tanarul pe numele caruia a fost deschis dosarul penal. In schimb, acesta a platit o amenda.

 

Potrivit procurorilor, din imaginile aparute atunci pe internet nu este clar daca tanarul pe numele caruia, initial, a fost deschis dosarul penal este anume acela care apare in filmuletul video. Astfel ca, dosarul sau a fost clasat, iar acesta a platit doar o amenda.

 

Incidentul a avut loc in luna iulie 2017 intr-un local de lux din capitala. Atunci, inconjurat de mai multe tinere care danseaza pe mese, aflat in localul mamei sale, tanarul si-a scos arma din care a tras in sus de cel putin 10 ori.

 

VEZI SI: Un tanar s-a ales cu un dosar penal, dupa ce in timpul unei petreceri la un local din capitala, si-a scos arma din buzunar si a tras de cateva ori in aer - VIDEO

inprofunzime acasatv perfecte