protv.md
Actualitate
14 Feb 19:45

Spiritul iubirii a patruns si in Guvern. La inceputul sedintei, premierul Pavel Filip si-a felicitat colegii, iar ministrii au discutat pe holuri, nu despre legi, ci despre dragoste - VIDEO

Spiritul iubirii a patruns astazi si in Guvern. La inceputul sedintei, premierul Pavel Filip si-a felicitat colegii, iar ministrii au discutat pe holuri, nu despre legi, ci despre dragoste. Ne-au impartasit si noua ce inseamna pentru ei acest sentiment. Unii insa au spus ca nu sarbatoresc si nici nu ofera cadouri.
Spiritul iubirii a patruns si in Guvern. La inceputul sedintei, premierul Pavel Filip si-a felicitat colegii, iar ministrii au discutat pe holuri, nu despre legi, ci despre dragoste - VIDEO

 

Pavel FILIP, PREMIER: “Vreau sa urez la multi ani frumosi tuturor celor ce iubesc cu titlu separat celor indragostiti de munca si performanta.”

 

 Inspiratia i-a lovit astazi pe ministri, care opriti pe holurile Guvenului, ne-au vorbit nu despre proiecte de legi, ci despre... dragoste.

 

Chiril GABURICI, MINISTRUL ECONOMIEI: “Dragostea este ceea ce ne tine in miscare.”

 

 Monica BABUC, MINISTRUL EDUCATIE, CULTURII SI CERCETARII: “Sentimentul determinat in viata. Ne da aripi si ne ridica deasupra cotidianului.”

 

 Svetlana CEBOTARI, MIMINISTRUL SANATATII:Tot ce este viu.”

 

 Eugen STURZA, MINISTRUL APARARII: “Este un sentiment profund nu stiu daca putem sa-l definim. Trebuie sa iubim zi de zi si cadouri sa oferim iubitelor si iubitilor zi de zi? De obicei, cadonati zi de zi flori? Nu,dar incerc sa o fac cat de des posibil." 

 

 Cristina LESNIC, VICEPREMIER PENTRU REINTEGRARE: “Dragostea este un elemnt mai mult decat un element ce semnifica 1+1, familie, copii.” 

 

 Indragostit peste cap, dupa cum o recunoaste chiar el, ministrul Apararii, sustine ca va avea parte de o seara memorabila.

 

Eugen STURZA, MINISTRUL APARARII: “In familie cu sotia. O cina romantica.  Ati cumparat un cadou. Da. Flori.”

 

 Unii insa nu au vrut sa divulge ce cadouri au primit.

 

Cristina LESNIC, VICEPREMIER PENTRU REINTEGRARE:Ati primit un cadou? Da, multumesc!”

 

 Sunt indragostiti, dar nu sarbatoresc Sfantul Valentin, recunosc alti.

 

Alexandru JIZDAN,  MINISTRUL AFACERILOR EXTERNE:Nu sarbatoresc. Probabil prea mult par sur in cap am deja.”

 

 Iurie Leanca insa asteapta dragobetele.

 

Iurie LEANCA, VICEPREMIER PENTRU INTEGRARE:Peste 10 zile voi sarbatori de Dragobete.”

 

Conform traditiei populare, Dragobetele este fiul Babei Dochia si este considerat un fel de Cupidon al romanilor.

inprofunzime acasatv perfecte