protv.md
Actualitate
14 Feb 13:47

Silvia Radu s-a intalnit cu primarul Bucurestiului, Gabriela Firea. Primaritele au semnat un protocol de colaborare intre ambele orase, iar la final de ziua indragostilor au facut schimb de cadouri - VIDEO

Femeile din fruntea a doua capitale - fata in fata. Silvia Radu si Gabriela Firea s-au intalnit astazi la Bucuresti unde a mers in vizita primarita de la Chisinau. Cele doua au facut schimb de cadouri si amabilitati, si-au descoperit trasaturile comune si au batut palma pentru o colaborare de viitor.
Silvia Radu s-a intalnit cu primarul Bucurestiului, Gabriela Firea. Primaritele au semnat un protocol de colaborare intre ambele orase, iar la final de ziua indragostilor au facut schimb de cadouri - VIDEO

 

Cele doua primarite si-au daruit una alteia cate o ie, dar si alte cadouri simbolice. Inainte de asta, Silvia Radu si Gabriela Firea au semnat un protocol de colaborare intre primariile pe care le conduc. Lista cu donatii promise de reprezentanta Bucurestiului a fost destul de lunga.  

 

Gabriela FIREA, PRIMAR BUCURESTI: Prin votul consiliului, primaria va dona doua autobuze urbane pentru un traseu cultural stabilit de doamna Radu.   Municipiul Bucuresti va face o donatie de carte municipiului Chisinau prin biblioteca metropolitana. Primaria municipiului Bucuresti va oferi tabere pentru olimpicii de la Chisinau. Ne dorim ca rezidentii de la Chisinau sa poata participa in spitalele noastre la intership.”

 

 Firea a anuntat, totodata, ca maternitatea numarul 1 si Liceul Teoretic Mihai Eminescu din Chisinau urmeaza a fi renovate cu suportul primariei Bucuresti. Cum nu a venit cu o lista similara, primarita de la Chisinau a venit cu... multumiri. 

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR, CHISINAU: “Multumesc Bucurestiului.”

 

 Pe langa faptul ca se afla in fruntea unei capitale, cele doua doamne si-au gasit si alte lucruri in comun.

 

Gabriela FIREA, PRIMAR BUCURESTI: “Doamna Radu este la fel de preocupata ca si mine de domeniul sanatatii, este mama a trei copii ca si mine, ambele venim din domeniile private.”

 

 Silvia Radu a transmis live pe facebook intreaga intrevedere cu Gabriela Firea. Ea a fost invitata in capitala romana de primarul Bucurestiului. Asa ca i-a lanast si ea o invitatie.

 

Firea va veni la Chisinau pe data de sase martie. Silvia Radu a ajuns primar interimar la sfarsitul lunii noiembrie, dupa ce Nistor Grozavu a emis o dispozitie prin care i-a cedat locul.

 

Liberalii au contestat-o, spunand ca e o decizie ilegala. Gabriela Firea conduce Bucurestiul din vara anului 2016 cand a castigat alegerile, aflandu-se pe listele partidului Social-Democrat. Radu a fost anterior director al companiei GasNatural Fenosa, iar Firea – prezentatoare TV si redactor la reviste.

inprofunzime acasatv perfecte