protv.md
Actualitate
11 Feb 18:36

"V-am spus ca vor fi tinuti ostatici pana la alegeri.” Ce spune Renato Usatii despre faptul ca cei doi piloti moldoveni au fost eliberati de la talibanii din Afganistan, iar anuntul a fost facut de Igor Dodon

Renato Usatii sustine ca pilotii moldoveni au fost eliberati cu cateva saptamani pana la alegerile parlamentare, deoarece astfel cineva vrea sa isi faca PR.

 

Renato USATII, LIDERUL PARTIDULUI NOSTRU: "Sunt foarte bucuros ca pilotii moldoveni au fost eliberati. In aprilie 2018 eu povesteam ca ei vor fi capturati pana la alegerile parlamentare, iar eliberarea lor va fi un prilej de PR pentru unii in campania electorala. Multumesc celor care au participat la eliberarea lor. Eu vorbesc aici despre oameni din mai multe tari. Fata lor nu va fi arata la TV. Iar cel care i-a tinut ostatici pana la alegerile din Moldova, iar pentru asta platea bani - este pur si simplu un nemernic. Voi reveni cu detalii intr-un live."


 

Anuntul despre eliberarea celor doi piloti moldoveni de la talibanii din Afganistan a fost facut astazi de Igor Dodon in cadrul unei conferinte de presa. 

 

Cei doi piloti au fost capturati de talibani pe 24 noiembrie 2015, in timp ce efectuau o misiune civila in Afganistan la bordul unui elicopter care apartinea unei firme moldovenesti. Un al treilea membru al echipajului a fost ucis. De atunci, autoritatile de la Chisinau nu au mai facut niciun anunt despre soarta lor – pana anul trecut, cand Renato Usatii a postat mai multe filmulete pe Facebook in care cei doi piloti ofera detalii personale despre ei pentru a-si confirma identitatea. Inregistrarile ar fi fost facute in decembrie 2017.

 

VEZI SI: Usatii a publicat cateva filmulete in care sustine ca apar cei doi piloti moldoveni care au fost luati ostatici de catre talibani in Afganistan, acum 2 ani: "Sunt in viata... va implor, ajutati-ne. Stam inchisi, nu vedem nici soarele"

inprofunzime acasatv perfecte