protv.md
Actualitate
09 Nov 10:10

O femeie se plange ca educatorii de la gradinita unde isi duce copilul vorbesc urat cu micutii. Aceasta a publicat pe internet mai multe inregistrari audio: "Tu de dimineata o cauti, acus iti arat eu..." - AUDIO

O femeie se plange pe retelele de socializare ca educatorii de la gradinita din capitala, unde isi duce copilul, vorbesc si se comporta urat cu micutii. Aceasta a publicat mai multe inregistrari audio in care, potrivit ei, se aud mai multe discutii dintre angajate si copii.

 

Femeia a scris pe retelele de socializare ca este mama unei fetite de 3 ani si pe care a inscris-o recent la o gradinita din capitala

 

Aceasta spune ca este indignata de comportamentul si atitudinea educatorilor de acolo fata de copii. Aseara, femeia a publicat pe retelele de socializare 2 inregistrari audio in care, potrivit ei, se aud mai multe replici intre dadaca si copii.

 

In postare, tanara mama se adreseaza atat politiei, cat si autoritatilor pentru a lua masuri.

 

Am contactat persoanele responsabile de la Directia Generala Educatie, Tineret si Sport, dar nu ne-au raspuns la telefon pentru a ne oferi o reactie. 

 

Stirea se actualizeaza. 

 

 

inprofunzime acasatv perfecte