protv.md
Actualitate
16 Apr 13:25

Moldoveanul impuscat in Bistrita este un popular fotograf din Odessa. Ce spun apropiatii sai despre incidentul bizar - adevarul.ro

Moldoveanul in care s-a tras sase gloante si a fost gasit sambata pe un camp din judetul Bistrita, Romania este un cunoscut fotograf si are o fetita de 8 ani.

 

[...]

 

Bărbatul a fost observat de un agricultor care-şi ara terenul şi care a sunat la 112 pentru a anunţa cele întâmplate. În scurt timp, la faţa locului a venit o ambulanţă şi l-a preluat.   

 

Victima, care are dublă cetăţenie, moldovenească şi ucraineană, nu vorbea româneşte aproape deloc, însă a reuşit să îi spună salvatorului său că partnerul de drum, şi el de naţionalitate moldovenească, l-a împuşcat şi că-l caută să îl omoare.   

 

Conflictul spontan dintre el şi agresorul său ar fi în într-o casă aflată în construcţie din Cepari, unde anchetatorii au găsit tuburile de cartuş şi urme de sânge.   „Se duceau în Ungaria, s-au certat, pentru că Vadim ar fi aflat de ceva nereguli şi de aici ar fi plecat tot. Atât ştiu”, precizează o apropiată a familiei.   

 

Aceasta mai spune că victima şi agresorul au copilărit în acelaşi oraş din Republica Moldova, însă nimeni nu ştie cum au reluat legătura după atâţia ani, având în vedere faptul că Vadim locuia împreună cu familia sa, de mai bine de un deceniu, în localitatea ucraineană Odessa.

 

[...]

 

Victima, cunoscut fotograf în Ucraina

Vadim sa născut în Republica Moldova, însă locuia alături de familie în Ucraina, în Odessa. Se pare că acesta e căsătorit şi are o fetiţă cu vârsta de 8 ani.   Bărbatul este specializat pe fotografie de eveniment şi a colindat întreaga Europa pentru a realiza cele mai spectaculoase şedinţe foto de nuntă. Lucra în acest domeniu de mai mulţi ani.

 

Potrivit informaţiilor de pe reţelele de socializare, Vadim realizase astfel de şedinţe foto în Franţa, Austria, Italia, Ungaria, Rusia, Turcia. 

 

VEZI SI:  Un moldovean de 31 de ani a fost gasit impuscat pe un camp din judetul Bistrita, in aceasta dimineata. Barbatul ranit a fost observat de catre un trecator 

 

Detalii noi in cazul moldoveanului de 31 de ani, impuscat pe un camp din Romania. Un coleg de-al sau, tot moldovean a tras 6 gloante in victima, apoi a fugit. Ce spune politia 


CITESTE MAI DEPARTE PE ADEVARUL.RO

inprofunzime acasatv perfecte