protv.md
Actualitate
14 Mar 12:51

Lion's Jewellery - o larga gama de bijuterii distinse

Bijuteriile nu sunt, de cele mai dese ori, doar accesorii, ci si podoabe memorabile, dragi inimii, care simbolizeaza ceva special. Cumpararea unei bijuterii trebuie facuta fara graba, alegand cea mai demna optiune.

 

Lion's Jewellery e reţea de magazine de bijuterii, situate în centrul Chişinăului, care oferă un sortiment larg de bijuterii pentru orice gusturi.

 

De la Lion's Jewellery puteţi alege bijuterii drăguţe pentru copii, inele de logodnă şi verighete, bijuterii din argint, din aur alb sau galben, seturi de bijuterii sau bijuterii aparte.

 

Pietre preţioase pentru orice gusturi – de la cele mai preţioase până la cele mai modeste:cu diamant mare sau cu miriade din pietre strălucitoare într-o singură bijuterie, cu smarald sau cu topaz, de o frumuseţe incredibilă.

 

Puteţi alege de la Lion's Jewellery bijuterii, care vor corespunde dorinţelor dvs.

 

Colecţiile de la Lion's Jewellery – înseamnă bijuterii şic pentru ocazii speciale sau unele austere minimaliste, de la cele clasice până la cele moderne.

Pentru ca procurarea bijuteriilor să fie şi mai plăcută, Lion's Jewellery vă oferă posibilitatea să le cumpăraţi şi în rate.

 

Reducerea de 30% pentru întreaga gamă de bijuterii din reţeaua de magazine Lion's Jewellery este o oportunitate excelentă de a vă oferi dvs. înşivă sau persoanei iubite un cadou cu adevărat special.

 

Bd. Ştefan cel Mare, 128. 

Bd. Ştefan cel Mare, 130.

Bd. Ştefan cel Mare, 132.

Tel.: 076 76 76 75

http://lions.md/

 

*Acest articol este un produs comercial.

inprofunzime acasatv perfecte