protv.md
Actualitate
11 Feb 17:52

Ilan Sor: "Dati-i ceva timp lui Dodon si el o sa va spuna ce era in geanta. Cum a recunoscut ca am fost la Monaco, asa o sa recunoasca si asta". Ilan Sor a iesit sa-l critice, din nou, pe Igor Dodon - VIDEO

Ilan Sor evita sa spuna ce era in geanta pe care a fluturat-o la o conferinta de presa, spunand ca i-o aducea plina cu ...ceva lui Igor Dodon. Intrebat astazi ce era in geanta, primarul degrevat de Orhei a spus ca Igor Dodon stie ce era acolo. Cat despre faptul ca acum geanta a ajuns din nou la Sor, acesta spune ca ea nu a fost transmisa o singura data.
Ilan Sor: "Dati-i ceva timp lui Dodon si el o sa va spuna ce era in geanta. Cum a recunoscut ca am fost la Monaco, asa o sa recunoasca si asta". Ilan Sor a iesit sa-l critice, din nou, pe Igor Dodon - VIDEO

 

Ilan SOR, LIDERUL PARTIDULUI SOR: "Ce era acolo? Dodon stie. Poate in curand va va povesti. Incet, incet, dati-i ceva timp. Asa cum a recunoscut ca am fost in Monaco, asa o sa recunoasa si asta."

 

-Cum a ajuns geanta la Dvs. daca spuneti ca i-ati transmis-o lui Igor Dodon?

 

Ilan SOR, LIDERUL PARTIDULUI SOR: "Pai ea nu numai o data a fost transmisa. Era data dintr-o parte in alta."

 

Ilan Sor a organizat astazi o conferinta de presa la care a iesit sa-l critice pe Igor Dodon si protestul organizat de socialisti in fata Comisiei Electorale Centrale.

 

Acum cateva zile, Ilan Sor a anuntat ca i-a dus de mai multe ori lui Igor Dodon genti pline cu „ceva”, fara sa mentioneze cu ce anume. Primarul devrevat de Orhei a mai spus ca l-a sprijinit financiar pe Dodon in alte campanii electorale si l-a plimbat cu avioanle sale.

 

Ilan Sor a fost retinut in mai 2015 in dosarul fraudelor de la BEM si condamnat de prima instanta la 7 ani si jumatate de inchisoare in penitenciar de tip semi-inchis.

 

O decizie definitiva inca nu exista, iar Sor se plimba in libertate. Acum un an, dosarul sau a fost transferat la Curtea de Apel Cahul, care inca nu a luat o decizie, asa cum sedintele sunt amanate in lant. 

 

CITESTE SI: Sor sustine ca ii ducea lui Dodon genti pline cu... ceva: "Uitati-va bine la aceasta geanta, pot sa o aduc la Presedintie, poate mirosul ei sau marimea ei, o sa va aduca aminte de ceva, Igor Nicolaevici?" - VIDEO

 

Ilan Sor spune ca l-a plimbat pe Igor Dodon cu avioanele sale personale, i-a dat bani pentru campanii electorale si i-a dus mai multe genti pline cu… ceva, fara sa spuna cu ce - VIDEO

inprofunzime acasatv perfecte