protv.md
Actualitate
13 Jun 09:51

IGSU are trei versiuni in cazul incendiului de pe strada Ion Creanga, unde acoperisul unui local s-a aprins, iar mai multe persoane au fost evacuate. De la ce ar fi pornit flacarile

IGSU are trei versiuni in cazul incendiului de pe strada Ion Creanga, unde acoperisul unui local s-a aprins, iar flacarile s-au extins spre un bloc cu doua etaje din apropiere.

 

In cazul incendiul produs pe strada Ion Creanga, pompierii au lansat trei versiuni - prima este ca flacarile ar fi pornit de la un scurt circuit care s-a produs la reteaua electrica, a doua versiunie ar fi nerespectarea regulilor de aparare impotriva incendiilor la exploatarea hotei si cea de-a treia versiune inaintata de salvatori - aducerea sursei de foc in exterior.

 

Laboratorul experimental antiincendiar urmează să cerceteze toate ipotezele şi să stabilească cea mai probabilă cauză de izbucnire a incendiului.

 

Potrivit IGSU incendiul produs pe data de 12 iunie într-un local de pe str. Ion Creangă si a afectat 100 de metri pătraţi a acoperişului şi parţial acoperişul unui bloc de locuit cu două etaje aflat în apropiere.

 

Cauza finală şi prejudiciul urmează să fie stabilite.

inprofunzime acasatv perfecte