protv.md
Actualitate
11 Feb 20:15

Igor Dodon l-a adus pe Grigori Leps la el acasa. Aseara seful statului a facut un live pe Facebook in care se vede ca si-a aliniat familia la usa ca sa-l intampine pe interpretul rus - VIDEO

Igor Dodon l-a adus pe Grigori Leps la el acasa. Aseara seful statului a facut un live pe Facebook in care se vede ca si-a aliniat familia la usa ca sa-l intampine pe interpretul rus. Dodon l-a intalnit cu vin pe care se lauda ca l-a facut chiar el.
Igor Dodon l-a adus pe Grigori Leps la el acasa. Aseara seful statului a facut un live pe Facebook in care se vede ca si-a aliniat familia la usa ca sa-l intampine pe interpretul rus - VIDEODupa concert, interpretul rus Grigori Leps a venit in ospetie la Igor Dodon.  Aliniati ca la armata, membrii familiei lui Igor Dodon il asteptau pe interpretul rus. Fiul cel mai mic al presedintelui era in asteptarea unui cadou.


In timp ce ce seful statului s-a grabit sa-i toarne un pahar cu vin.

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: “Vin facut de mine.”

 

Grigore LEPS, INTERPRET: M-am lasat de baut.”

 

Leps doar a gustat din vin si a transmis paharul unuia dintre insotitorii sai. Asta pentru ca seful statului a turnat vin doar in doua pahare, desi avea trei persoane in vizita - artistul era insotit de doi barbati.

 

Iar presedintele i-a cerut fiului mai mare sa-i cante lui Leps.

 

Igor DODON, PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA: “Arata cum canti.”

 

Seful statului a tinut sa posteze fiecare pas asa ca a pus o fotografie  in care el apare in costum, la cravata si in papuci de camera ca si sotia sa, alaturi de Leps. 


inprofunzime acasatv perfecte