protv.md
Actualitate
12 Jul 09:25

Cine va implementa controversatul program de acordare a cetateniei Moldovei pe bani - mold-street.com

Guvernul Republicii Moldova a semnat pe 11 iulie, contractul de prestare a serviciilor publice de elaborare, implementare si promovare internationala a Programului de dobandire a cetateniei prin investitie cu un consortiu compus din companiile MIC Holding LLC si Henley&Partners Goveernment Services Ltd, scrie mold-street.com.

 

Potrivit membrilor comisiei, Consortiul castigator a oferit cel mai bun plan de implementare a Programului de dobandire a cetateniei prin investitite pentru Guvernul Republicii Moldova.


Speranta in atragerea unor investitii de 1,3 miliarde de euro

 

"Cetatenia pentru investitii este o forma care se aplica in mai multe state, precum Letonia, Malta, Cipru, Canada, Australia si altele. Guvernul Republicii Moldova a elaborat acest instrument avand la baza bunele practici internationale si contand pe identificare unui partener bun, de incredere, cu experienta internationala. Acum, cand partenerul a fost identificat, semnam contractul cu increderea ca in urmatorii 5 ani volum investitiilot va atinge o valoarea cumulativa de 1,3 miliarde de euro", s-a aratat optimist ministrul Economiei si Infrastructurii, Chiril Gaburici, presedinte al Comisiei.

 


CITESTE MAI DEPARTE PE MOLD-STREET.COM

inprofunzime acasatv perfecte