protv.md
Actualitate
13 Mar 13:06

Ce spune maturatorul care a gasit intr-un tomberon geanta in care se afla cadavrul unei femei: "Am pus mana pe ea si am vazut ca ceva nu e in regula". Declaratiile politiei - VIDEO

Descoperire macabra in aceasta dimineata in sectorul Buiucani al capitalei. Un maturator a gasit intr-un tomberon o geanta in care se afla cadavrul unei femei. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea acesteia, iar pe acest caz a fost pornita o cauza penala pentru omor.
Ce spune maturatorul care a gasit intr-un tomberon geanta in care se afla cadavrul unei femei: "Am pus mana pe ea si am vazut ca ceva nu e in regula". Declaratiile politiei - VIDEO

 

"Era o geanta mare aici, invelita cu scoci. Cand am venit am pus mana pe ea si am vazut ca ceva nu e in regula."

 

Maturatorul spune ca a gasit geanta in jurul orei 7 dimineata cand facea ordine in curte. Speriat barbatul a rugat un vecin sa sune la politie.

 

"Un domn care locuieste in zona a trecut sa arunce gunoiul si l-am rugat sa sune la politie, i-am zis ceva nu e bine. -Nu ati deschisa geanta? -Nu, politia spune ca e geanta tiganeasca."

 

Oamenii din zona care au fost interogati de anchetatori, spun ca femeia ar avea in jur de 30 de ani si nu ar locui in preajma. 

 

"-M-au intrebat daca am vazut ceva sau daca am dus gunoiul. Mi-au aratat si fotografia, dar nu cunosc. "

 

"-Era vecina cu dvs? -Nu, nu, nu e de la noi de la Buiucani, nu e de la noi de aici. "

 

La fata locului s-au deplasat politistii, dar si medicul legist.

 

Natalia STATI, OFIȚER DE PRESĂ POLIȚIA CAPITALEI: "Ajunsi la fata locului politistii au constatat ca cadavrul este de gen feminin, in urma examinarii de medicul legist pe suprafata cadavrului sunt semne de moarte violenta."

 

 In urma expertizei medico-legale se va stabili cand si ce a provocat decesul femeii. Oameni legii au deschis o cauza penala pentru omor.

inprofunzime acasatv perfecte