protv.md
Actualitate
16 May 16:54

Candidata Partidului SOR, Reghina Apostolova, exclusa definitiv din cursa electorala. Decizia Curtii Supreme de Justitie - VIDEO

Candidata Partidului SOR a fost exclusa definitiv din cursa electorala pentru primaria Chisinau. Decizia a fost luata astazi de magistratii de la Curtea Suprema de Justitie. Reghina Apostolova a fost acuzata ca si-a finantat campania din fonduri din afara tarii.
Candidata Partidului SOR, Reghina Apostolova, exclusa definitiv din cursa electorala. Decizia Curtii Supreme de Justitie - VIDEO


Judecatorii Curtii Supreme urmau sa examineze astazi la amiaza recursul depus de candidata Partidului Sor, insa au amanat dezbaterea pentru aceasta seara, fara sa faca public motivul. Dupa sedinta, desfasurata cu usile inchise, instanta a anuntat ca respinge recursul formulat de Reghina Apostolova.

 

Astfel, a ramas in vigoare decizia judecatoriei Chisinau, confirmata de Curtea de Apel, prin care Apostolova a fost exlusa din cursa electorala pentru primaria capitalei. Responsabili din cadrul serviciului de presa al Partidului Sor ne-au spus ca formatiunea va comenta ulterior, intr-o conferinta de presa, hotararea Curtii Supreme de Justitie. 

 

Procesul de judecata a inceput saptamana trecuta, dupa ce Partidul Unitatii Nationale a sesizat Consiliul Electoral de Circumscriptie Chisinau, afirmand ca Reghina Apostolova ca ar fi fost finantata in campanie de un cetatean rus. Apostolova, a negat acuzatiile si a spus ca decizia privind excluderea sa din campanie este o faradelege. 

inprofunzime acasatv perfecte