Circulatia transportului pe strada Tighina, tronsonul cuprins intre strazile Bucuresti - Alexei Sciusev va fi sistata de la data de 17 septembrie si pana la data de 21 octombrie. Autoritatile spun ca in aceasta perioada, acolo vor avea loc lucrari la retelele de apeduct si canalizare.

Publicat:14.09.2018, 06:47

Astfel, circulatia transportului public va fi stabilita dupa cum urmeaza:

Ruta de autobuz nr. 9: Tur – de pe str. Tighina pe bd. Stefan cel Mare si Sfânt, str. Ismail, str. Alexandru Bernardazzi, str. Tighina, str. Alexe Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculet si în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de microbuz nr. 125 si 191: Tur – de pe str. Bucuresti pe str. Ismail, str. Alexandru Bernardazzi, str. Tighina, str. Alexe Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculet si în continuare pe traseele stabilite.

Rutele de microbuz nr. 178 si nr. 192: Tur – de pe str. Tighina pe str. Bucuresti, str. Vasile Alecsandri si în continuare pe traseele stabilite.
Ruta nr. 190: Tur – de pe str. Tighina pe str. Bucuresti, str. Ismail, str. Alexandru Bernardazzi, str. Tighina, str. Alexe Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculet si în continuare pe traseul stabilit.