protv.md
Actualitate
16 Jul 18:18

A fost o zi numai buna pentru plimbari si odihna in sanul naturii. Unii au scos gratarele si s-au mutat pe malul lacurilor - VIDEO

Vremea a fost buna nu doar pentru a tura motoarele, dar si pentru a iesi la iarba verde. Locuitorii capitalei s-au mutat astazi prin parcuri si pe malul lacurilor. Cei mai multi au facut bai de soare. Putini s-au incumetat sa intre in apa, care a fost cam rece.
A fost o zi numai buna pentru plimbari si odihna in sanul naturii. Unii au scos gratarele si s-au mutat pe malul lacurilor - VIDEO


A fost o zi numai buna pentru plimbari si odihna in sanul naturii. Asa ca nimeni nu a stat acasa. Unii au scos gratarele si s-au mutat pe malul lacurilor. 

 

"Aer oleaca mai curat, relax ne mai odihnim oleaca de oras.”

 

"Sa ne odihnim la iarba verde,  sa privim lacul - am adus rosii, cascaval,  am organizat un mic picnic, asta e pranzul si dejunul.”

 

"-Se prind pestii azi? -Da, in fiecare duminica vin si stau, ma odihnesc. - Astazi aveti noroc? - Da, e timpul sa treaca."

 

Unii au avut motive intemeiate pentru a iesi la iarba verde. 

 

"Facem frigarui ca e ziua de nastere a unui flacau, cu familia am iesit la natura.”

 

"Sarbatorim ziua baiatului.”

 

"E ziua mea de nastere, implinesc 13 ani.- Care e dorinta ta?-Sa ma distrez cu prieteni.”

 

Vremea a fost buna si pentru bai de soare, deoarece nu a fost atat de cald, spun unii.

 

"-Iată suntem plaja.-Dar nu este soare?-Nu este soare, este bine pentru noi cei mai în varsta. Nu ne ardem la soare şi e totul în ordine. “

 

Plaja si aleile din parcul Valea Morilor au fost astazi pline de oameni.  Nici apa cam rece nu le-a taiat cheful de relaxare unora.

 

"Chiar daca soare nu se arata e destul de cald, nu am cautat soare bronzul pe urma.”

 

"Am venit cu familia suntem in vacanta, suntem din Brasov, dar locuim la Roma, e foarte placut aici foarte amenanjat bine.” 

 

Daca astazi maximele termice nu s-au ridicat mai sus de 25 de grade, incepand cu ziua de maine temperaturile vor incepe sa creasca, astfel ca la sfarsitul saptamanii viitoare vom avea 36 de grade.

inprofunzime acasatv perfecte